Υπηρεσίες

3PL

Η SARMED παρέχει προς τρίτους (3PL) όλες τις υπηρεσίες σε καθετοποιημένη μορφή με ίδια μέσα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από το σημείο εισαγωγής εμπορευμάτων στην χώρα ή το σημείο παραγωγής τους στην Ελλάδα, έως και το τελικό σημείο πώλησης, κατανάλωσης ή παράδοσης κατ’ οίκον οι υπηρεσίες της SARMED περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Η SARMED αξιοποιεί τη συνέργεια με την SARTRANS για το μεταφορικό της έργο. Ο στόλος της SARTRANS αποτελείται από 40 νταλίκες και φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας και από ένα προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργαζόμενων μεταφορέων και πρακτορείων συνολικής δυναμικότητας 140 οχημάτων κάθε κατηγορίας.
Η εταιρία αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά έχει αφετηρία και προορισμό την Ελληνική επικράτεια, αλλά και διεθνείς μεταφορές μέσω του δικτύου επιλεγμένων συνεργατών.
Τα οχήματα μεταφορών έχουν εξοπλιστεί με τα πλέον σύγχρονα συστήματα Τηλεματικής τεχνολογίας, γεγονός που σημαίνει ότι ελέγχονται ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση όχι μόνο στο τμήμα διακίνησης, αλλά και στον πελάτη.

van

LOGISTICS ΟΧΗΜΑΤΩΝ

» 200.000 m2 ιδιόκτητων υπαίθριων χώρων, με αποθηκευτική δυνατότητα 8.000 αυτοκινήτων.

» Η εταιρία καλύπτει με τις υπηρεσίες της όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας των καινούριων οχημάτων από τη στιγμή της άφιξής τους στην Ελλάδα μέχρι το σημείο παράδοσής τους στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων.

» Παρακολούθηση οχημάτων μέσω πλήρως αυτοματοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης Αποθήκης.

» Στεγασμένος χώρος επιφάνειας 4.000 m2 υψηλών προδιαγραφών σύγχρονου συνεργείου, όπου πραγματοποιείται το P.D.I. και οι υπόλοιπες τεχνικές υπηρεσίες.

» Σημαντική υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών logistics για εταιρίες που διαχειρίζονται μεταχειρισμένα οχήματα leasing, χρονομίσθωσης, και ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η SARMED παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτελωνιστικών εργασιών μέσω της εταιρίας «ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Ο.Ε.» που διαθέτει εμπειρία που ξεπερνάει τον μισό αιώνα στον τομέα των εκτελωνισμών. Αποτελεί δε σήμερα τη μεγαλύτερη εκτελωνιστική εταιρία στην Ελλάδα και αναλαμβάνει οποιαδήποτε υπηρεσία που σχετίζεται με τις τελωνειακές αρχές: » Θέση σε τελωνειακό καθεστώς (φορολογική αποθήκη ή αποθήκη αποταμίευσης) για κάθε είδους εμπορεύματα: Καταναλωτικά αγαθά / εμπορεύματα τρίτων χωρών, Αυτοκίνητα, Προϊόντα Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (π.χ. οινοπνευματώδη), Μοτοσυκλέτες » Αποστολή κλιμακίων σε βιομηχανίες για την επί τόπου εκτέλεση των τελωνειακών διαδικασιών (μεταποίηση – τελειοποίηση) » Θέση εμπορευμάτων σε καθεστώς προσωρινής εναπόθεσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η SARMED δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αποθηκευτικών χώρων προς ενοικίαση, με πολυετή συμβόλαια, σε εταιρίες που επιθυμούν να διαχειρισθούν οι ίδιες τα εμπορεύματά τους. Οι χώροι αυτοί διαμορφώνονται ή και κατασκευάζονται εξ αρχής σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέτει ο πελάτης (built to order) και αφορούν οποιασδήποτε μορφής ανάγκες εξειδικευμένης αποθήκευσης όπως, μεταξύ άλλων, ξηρού φορτίου, ψυκτικών θαλάμων ή και πιο εξειδικευμένων κατασκευών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ