Ποιοί είμαστε

Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics. Kύριο μέλος ενός ομίλου εταιριών που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, η SARMED είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία που ξεκίνησε τη διαχείριση τελωνειακών αποθηκών πριν από περίπου 25 χρόνια και κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο 3rd Party Logistics, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες ξηρού αλλά και ψυχρού φορτίου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Όραμα

Να είμαστε η πρώτη επιλογή στα logistics στην Ελλάδα διεκδικώντας παράλληλα διεθνή αναγνώριση για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την ευελιξία, την τεχνολογική υπεροχή και το εύρος των καθετοποιημένων υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ιστορία

1955

Οι αδελφοί Χαράλαμπος και Γεώργιος Σαραντίτης ξεκινούν την πρωτοποριακή για την εποχή παροχή εκτελωνιστικών υπηρεσιών ιδρύοντας την εταιρία ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Ο.Ε.

1991

Ιδρύεται η SARMED με αρχικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης οχημάτων. Είναι η πρώτη εταιρία που επιχειρεί ένα τέτοιο καινοτόμο βήμα, συστήνοντας τις πρώτες ιδιωτικές τελωνειακές αποθήκες για λογαριασμό των πελατών της.

1992

Κατασκευάζεται η πρώτη στεγασμένη αποθήκη που χρησιμοποιείται για την παροχή υπηρεσιών logistics ξηρού φορτίου, εισάγοντας την εταιρία στον τομέα του 3rd Party Logistics

1995

Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ανάπτυξη αποθηκευτικών συγκροτημάτων με σκοπό την μακροχρόνια ενοικίασή τους, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον τομέα της ανάπτυξης αποθηκών.

1999

Η δραστηριότητα της εταιρίας στον τομέα της ανάπτυξης αποθηκευτικών χώρων επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη, με την κατασκευή νέου ιδιόκτητου αποθηκευτικού συγκροτήματος 15.000 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

2004

Ιδρύεται η εταιρία SARTRANS, που αποτελεί τον μεταφορικό βραχίονα του ομίλου με δραστηριότητά της την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών.

2005

Μελέτη και ανάπτυξη αποθηκευτικού συγκροτήματος 26.000 τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή της Θήβας.

2007

Εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής στις νταλίκες του ομίλου, με σκοπό τον άμεσο και αποτελεσματικό έλεγχο της διαδικασίας διανομής.

2012

Η SARMED ξεκινά δραστηριότητα 3PL στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη διαβλέποντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες για παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας στη Βόρειο Ελλάδα.

2013

Διείσδυση στον τομέα των τροφίμων και κατεψυγμένων προϊόντων ολοκληρωμένων υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

2015

Είσοδος στις σιδηροδρομικές και συνδυασμένες μεταφορές για υπηρεσίες διανομής μέσω της συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Δραστηριότητες

Η SARMED καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι επαγγελματικά οχήματα. Ακόμη, ειδικεύεται στην μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και ανάπτυξη αποθηκευτικών συγκροτημάτων και εμπορευματικών κέντρων ειδικών απαιτήσεων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ανθρώπινο δυναμικό

H SARMED έχει διαχρονικά σαν κυρίαρχο στόχο τη σταθερή ανάπτυξή της, με ταυτόχρονη αύξηση του εργατικού δυναμικού της. Η εταιρία φροντίζει για τη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των εργαζομένων της σε διάφορους τομείς όπως η βελτίωση των ικανοτήτων στη χρήση των Η/Υ, η λειτουργία των αποθηκών και όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Πιστοποιήσεις

2001

Πιστοποίηση κατά ISO 9002 από την TUV AUSTRIA

2006

Πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2000

2008

Πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2008

2011

Πιστοποίηση για τη διαχείριση Ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατά την Υπουργική Απόφαση 1348/04.

2011

Πιστοποίηση του συνόλου της δραστηριότητας της SARMED ως Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (AEO – Advanced Economic Operator) από το Υπουργείο Οικονομικών.

2014

Πιστοποίηση κατά HACCP

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ